Woningontruiming Zwartblok

De specialist in het verhuur- en verkoopklaar maken van woningen


 

Huisontruiming Baarn


Woningontruiming Zwartblok, De specialist in boedelruiming, inboedelafwikkeling en complete huisontruimingen is ook werkzaam in de gemeente Baarn en Omgeving. Wij ontruimen huizen voor verhuur of verkoop, daarnaast regelen we de evt. inbreng van inboedel of waardevolle stukken naar het veilinghuis


Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Maar ook wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden, maar ook voor dat de woning verkocht of verhuur wordt kunt uw ons inschakelen om de woning geheel of gedeeltelijk te ontruimen.


Wij zijn al jaren werkzaam in de gemeente Baarn en door onze ruime ervaring met woning ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of  zorgkamer ontruimd moet worden. Woningontruiming Zwartblok staat voor kwaliteit en discretie.


U kunt ons bereiken via 035-6224216  b.g.g. 06-50435378  of via het  contactformulier.

Wij nemen dan contact met u op en komen graag langs voor een vrijblijvende en passende offerte.