top of page

Woningontruiming Bunnik & Odijk

Woningontruiming Zwartblok is ook werkzaam binnen de gemeente Bunnik. Woningontruiming Zwartblok heeft alles in huis om uw ontruiming goed te laten verlopen. We weten dat het ontruimen van een woning emotioneel kan zijn, en naast dat ook een zware klus is. Daarom nemen we de tijd voor u en uw woning.

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Maar ook wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden, maar ook voor dat de woning verkocht of verhuur wordt kunt uw ons inschakelen om de woning geheel of gedeeltelijk te ontruimen.

Indien gewenst kunnen wij de gehele inboedelafwikkeling voor u regelen met o.a een veilinghuis of kringloop

Wij zijn al jaren werkzaam in Bunnik en Odijk en door onze ruime ervaring met woning ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of zorgkamer ontruimd moet worden. Woningontruiming Zwartblok staat voor kwaliteit en discretie.

Wij zijn telefonisch te bereiken van 08.00 tot 21.00 uur via 035-6224216 of 06-50435378 of online

via het contactformulier, wij nemen dan contact op met u.

Wij nemen dan contact met u op en komen graag langs voor een vrijblijvende en passende offerte

bottom of page