top of page

Woningontruiming Houten

Houten is een gemeente in de provincie Utrecht. Het ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht tussen de rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. De grootste plaats in de gemeente is Houten - daarnaast omvat de gemeente de kleine kernen 't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal.

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Maar ook wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden, maar ook voor dat de woning verkocht of verhuur wordt kunt uw ons inschakelen om de woning geheel of gedeeltelijk te ontruimen.

Wij zijn al jaren werkzaam in de gemeente Houten en door onze ruime ervaring met woning ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of zorgkamer ontruimd moet worden. Woningontruiming Zwartblok staat voor kwaliteit en discretie.

U kunt ons bereiken via 035-6224216 of 06-50435378 of online via het contactformulier.

Wij nemen dan contact met u op en komen graag langs voor een vrijblijvende en passende offerte.

bottom of page