top of page

Woningontruiming Nigtevecht,

Woningontruiming Zwartblok, De specialist in boedelruiming, inboedelafwikkeling en complete woningontruimingen is ook werkzaam in de gemeente Nigtevecht. Wij ontruimen woningen voor verhuur of verkoop, daarnaast regelen we de evt. inbreng van inboedel of waardevolle stukken naar het veilinghuis.

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Maar ook wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden, maar ook voor dat de woning verkocht of verhuur wordt kunt uw ons inschakelen om de woning geheel of gedeeltelijk te ontruimen.

Heeft u een woning, appartement of zorgkamer die binnenkort helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden? Wij hebben ruime ervaring in ontruiming van boedels. Wij leveren de woning op volgends de gestelde eisen van de verhuurder of koper van de woning. Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze servicegerichte instelling, onze discretie en klantvriendelijkheid. Daarnaast kunnen we de volledige inboedelafwikkeling met een kringloop en een gecertificeerd veilinghuis voor uw overnemen. Wij nemen al uw ontruimingszorg uit handen ! Wij pakken uw woningontruiming regionaal aan, en weten daardoor goed de weg

Wij zijn al jaren werkzaam in de gemeente Nigtevecht en omgeving en door onze ruime ervaring met woning ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of zorgkamer ontruimd moet worden.

Wij zijn telefonisch te bereiken van 08.00 tot 21.00 uur via 035-6224216 of 06-50435378 of online

via het contactformulier

Wij nemen dan contact met u op en komen graag langs voor een vrijblijvende en passende offerte

bottom of page