top of page

Woningontruiming Zeist

Woningontruiming Zwartblok, De specialist in boedelruiming, inboedelafwikkeling en complete woningontruimingen is ook werkzaam in de gemeente Zeist en omgeving. Wij ontruimen woningen voor verhuur of verkoop, daarnaast regelen we de evt. inbreng van inboedel of waardevolle stukken naar het veilinghuis. Wij zijn u graag van dienst.

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Maar ook wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden, maar ook voor dat de woning verkocht of verhuur wordt kunt uw ons inschakelen om de woning geheel of gedeeltelijk te ontruimen.

Wij zijn al jaren werkzaam in de gemeente Zeist en door onze ruime ervaring met woning ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of zorgkamer ontruimd moet worden. Woningontruiming Zwartblok staat voor kwaliteit en discretie. Binnen de gemeente Zeist werken we nauw samen met diverse goede doelen organisaties.

U kunt ons bereiken via 035-6224216 b.g.g. 06-50435378 of online via het contactformulier.

Wij nemen dan contact met u op en komen graag langs voor een vrijblijvende en passende offerte.

bottom of page